Üdv!

Majd idővel teszek fel néhány barkács cuccot stb.Majd meglátom...Meg még szeretnék felrakni olyat hogy régi cuccok feldobása stb.

2009. október 17., szombat

ELMARAD az Őszi AnimeCOn!

Ez AnimeCon s a Mat főoldalán ez van kirakva:

Kedves Látogatók, Animés közösség!

Sajnálattal fogadtuk a Fejér Megyei Animések elnökének levelét, melyben bejelentették, hogy visszalépnek az Őszi AnimeCon szervezésétől. Levelükben indoklás nem szerepelt, és a múlt heti megbeszéléseken ennek még nem éreztük előjelét a nehézségek ellenére, ezért értetlenül állunk az eset előtt.
A MAT elnöksége hosszas megbeszélés eredményeképpen arra a következtetésre jutott, hogy az időhiány miatt nem lehetséges a rendezvény színvonalas megvalósítása Budapestről. Ezért elnökségi döntés értelmében az 2009-es Őszi AnimeCon elmarad.

A következő két hétben felvesszük a kapcsolatot minden conbérlettel rendelkező személlyel emailben, és egyeztetünk velük a kárpótlás módjáról.

Mindenkit szeretettel várunk az egyesület nyilvános közgyűlésére, ahol bővebben be fogunk számolni a helyzet kialakulásáról. Erről további információt a http://www.animetarsasag.hu weboldalon találhattok majd.




Üdvözlettel:
Zsámboki Gergely
elnök
Magyar Anime Társaság


Szerencse,hogy lesz a MondoCon,de akkor is!!!!Így lemondani,ám azokra akik készültek rá hosszasan csinálták a cosplayt!Bár az idő nem jó egyáltalán cospalyezéshez!De akkor is!Igenértetlenül állok az egész előtt!sad-emo-anime-girl.jpg sad emo image by ino-cho

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése